Закріплення теорії

8 листопада 2017

7 листопада 2017 року відбулося відкрите лабораторне заняття «Купажування плодових та овочевих соків для отримання напоїв заданого складу» асистента кафедри технології консервування Олександри Галінської з дисципліни «Технології консервування плодів та овочів» для студентів 3-го курсу напряму підготовки «Технології продуктів бродіння і виноробства» скороченого терміну навчання.

На занятті були присутні викладачі кафедри та представник Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Студенти навчилися розробляти рецептури, здійснювати розрахунки купажів і визначати собівартість отриманих сумішей. У заключній частині заняття здійснили дослідження органолептичних і фізико-хімічних показників отриманих купажів.

    СТРІЧКА НОВИН