З перших рук

1 листопада 2017

​Студенти та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відвідали готель Hilton Kyiv, який має клас 5 зірок і входить до міжнародного готельного ланцюгу Hilton Hotels&Resorts.

Провідні фахівці відділу HR провели екскурсію готелем та продемонстрували усі його функціональні можливості. Студентам показали принцип роботи пральні та сушарні й дозволили самостійно провести технологічний процес сушіння постільної білизни на сушарному столі.

Окрім цього, генеральний директор готелю Hilton Kyiv Хассан Рагаб розповів про всі нюанси керівництва закладом такого рівня.

Також були проведені декілька майстер-класів. На майстер-класі з сервісології були продемонстровані варіанти сервірування столу залежно від вибору страв і напоїв. Під час майстер-класу з приготування сушами та ролів кожний зі студентів був залучений до їхнього приготування і створив авторські суші.

Крім студентів і викладачів кафедри, на заході були присутні діти з дитячого будинку, для котрих колектив кафедри готельно-ресторанної справи підготував подарунки.

Студенти та викладачі кафедри дуже задоволені заходом і висловлюють щиру подяку команді Hilton Kyiv та з нетерпінням чекатимуть на нові зустрічі.

    СТРІЧКА НОВИН