Високий рівень

7 травня 2018

​У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках тижня комісії технологічного циклу відбувся традиційний конкурс «Кращий за професією». Конкурс був організований і проведений серед студентів третього курсу викладачем фахових дисциплін  Павлом Васюрою.

Завдання конкурсу передбачало виконання повного аналізу напівпродуктів цукрового виробництва на основі теоретичних знань і практичних навичок, отриманих студентами під час вивчення спецдисциплін.

Члени комісії технологічного циклу  Катерина Глухова, Любов Лісіцина та Надія Глухова відзначили достатній рівень умінь і навичок студентів у проведенні аналізів напівпродуктів цукрового виробництва.

Кращими за професією «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» стали студенти, які найкраще показали свої знання та уміння при виконанні аналізів:

І місце – Анастасія Михалко

ІІ місце – Марина Вовк

ІІІ місце – Валерія Бондаренко

На підставі результатів конкурсу встановлено досить високий рівень знань та умінь студентів із навчальних дисциплін «Технологія цукру-піску та цукру-рафінаду» та «Технохімічний контроль виробництва цукристих речовин та полісахаридів».

    СТРІЧКА НОВИН