Вищий клас!

6 грудня 2017

На кафедрі готельно-ресторанної справи в межах дисципліни «Технологія ресторанної продукції функціонального призначення» відбулося представлення наукових розробок магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Весь семестр студенти працювали над удосконаленням технологій різних груп страв, підбираючи оптимальні параметри, рецептурні інгредієнти, способи приготування.

Оцінювали здобутки магістрантів та надавали рекомендації щодо подальшої роботи викладачі кафедри, які були членами дегустаційної комісії.

Серед представлених наукових розробок заслуговували на увагу: сайджи з фундуком, смузі гарбузове зі штором, смузі із селери з імбиром, сирники з висівками, кекси з бурштиновою кислотою та шавлією, яблучно-вершковий мус зі спіруліною, самбук зі стевією, печиво з топінамбуром.

Бажаємо студентам натхнення та успіхів у подальшій роботі!

    СТРІЧКА НОВИН