Випробування виробництвом

3 квітня 2017

Відбувся другий тур конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів 4 курсу професійного спрямування «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки ректорату.

На цьому етапі випробувань студенти мали у виробничих умовах підтвердити здобуті під час навчання теоретичні знання. Для цього у виробничих цехах № 7 та № 9 ПАТ «Київхліб» переможцям першого туру конкурсу були представлені для вирішення виробничі ситуаційні та розрахункові задачі, складені фахівцями галузі.

Під час вирішення поставлених задач студенти показали високий рівень практичної і теоретичної підготовки.

    СТРІЧКА НОВИН