Виготовляємо і дегустуємо

17 травня 2017

​У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості нашого університету студенти спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство» захищали результати навчальної практики, яку проходили на базових підприємствах Львівської області – познайомилися з технологією виробництва пива в умовах міні-пивоварні «Старгород», виробництвом спирту на ДП «Укрспирт» Сторонибабському спиртовому заводі та ін.

На захист практики були представлені щоденники і підготовлені презентації про сировину і  технологію приготування різних напоїв.

На підсумковому занятті студенти Максим Сідельник і Анна Кондрат презентували пиво, приготоване ними у лабораторних умовах під керівництвом викладача технології Олександри Довбуш. Під час дегустації студенти групи Б2 охарактеризовували органолептичні показники якості пива; заносили результати оцінювання до дегустаційної картки і визначали загальний підсумковий бал напою. 

    СТРІЧКА НОВИН