Вичерпно і доступно

9 листопада 2017

​Відповідно до плану проведення відкритих занять 6 листопада відбулася відкрита лекція «Технології виробництва ковбасних виробів вареної групи» доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського із дисципліни «Технологія м’яса» для студентів груп Тмя четвертого курсу.

Під час лекції були висвітлені питання алгоритму виробництва ковбасних виробів, розглянуто методи підготовки основної м’ясної сировини, способи соління м’яса, методи підготовки основної нем’ясної сировини у технології ковбас вареної групи.

Лектор із використанням мультимедійної презентації, оформленої схемами, таблицями, відеоматеріалом, фотографіями вичерпно і доступно подав матеріал, був зв'язок зі студентами з обговоренням матеріалу, що викладався на попередніх лекціях.

На занятті були присутні директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, заступник директора Анастасія Пухляк, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Людмила Пешук, викладачі кафедри, співробітник Навчально-методичного управління НУХТ Алла Оскілко.

    СТРІЧКА НОВИН