Всі свої…

13 листопада 2017

Днями студенти першого курсу англомовного проекту разом із доцентом кафедри готельно-ресторанної справи Тетяною Голіковою відвідали захід «Всі свої. Гастрономія».

 На даному алкомаркеті студенти отримали можливість ознайомитися з вітчизняним виробниками здорової їжі, домашніх сирів, крафтових напоїв. На дегустації вони із задоволенням оцінили новий продукт – фьючіпси, що є повноцінним натуральним снеком із лляного та гарбузового насіння, солі, води, а також різних добавок – італійських трав і цибулі; цукати, що виготовляються з різних видів фруктів  та горіхів, безглютенові солодощі, м’ясні та рибні вироби.

Крім того, цікавим було ознайомлення з сучасним кухонним приладдям, столовими приборами, посудом із різних видів матеріалів, а також технологією вирощування зелені і пряних трав .

Отримані знання студенти можуть використати у підготовці до занять з ресторанної справи та згодом у практичній діяльності.

    СТРІЧКА НОВИН