Вражаючий фінал

22 червня 2017

​На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» заочної форми навчання.

Очолила роботу Екзаменаційної комісії директор Центральної виробничо-технологічної лабораторії Об’єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром» Любов Гуленко. У комісії працювали завідувач кафедри технології хлібопекарських виробів Володимир Ковбаса, професори кафедри Віра Дробот і Вікторія Дорохович та асистент, секретар ЕК – Олена Запотоцька. На захисті також були присутні наукові керівники дипломних проектів, одногрупники та колеги, які прийшли підтримати своїх друзів.

Тематика магістерських робіт була направлена на удосконалення технології виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, підвищення їх якості та харчової цінності за рахунок використання такої нетрадиційної сировини як шрот ядер волоського горіха, продуктів із цикорію, порошку з артишоку, а також різноманітних харчових добавок. Магістри творчо підходили до вирішення проблем і наполегливо працювали для досягнення поставлених цілей.

Члени ЕК високо оцінили представлені роботи та вміння магістрів застосовувати набуті в університеті теоретичні знання та навички. Завершилася робота ЕК привітаннями магістрів із успішним захистом дипломів.

Бажаємо успіхів у професійному житті!

    СТРІЧКА НОВИН