Від святкового до практичного

9 жовтня 2017

​З 2 по 6 жовтня 2017 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету тривав тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво харчової продукції», у рамках якого відбулося багато цікавих різнопланових заходів.

Студенти і викладачі комісії брали участь у фестивалі полтавського борщу, провели для містян майстер-класи зі швидкого чищення овочів, відвідали міський ботанічний сад, провели технічну конференцію за підсумками проходження студентами технологічної практики, з нагоди 87-ї річниці від дня заснування коледжу 5 жовтня частували усіх солодкими подарунками й створили святкову привітальну композицію, де бажаючі могли сфотографуватися, а наостанок провели пізнавальний захід «ХТО Я», у рамках якого намагалися побачити в собі те найкраще, що їм  притаманне,  та позбавитися негативного.

    СТРІЧКА НОВИН