Від майстер-класів до профорієнтації

2 листопада 2017

​Колектив Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, як і інші структурні підрозділи НУХТ, живе цікавим, насиченим життям.

1 листопада в рамках методичної декади кулінарних дисциплін, для груп кулінарного напрямку відбувся майстер-клас із карвінгу.

Студенти побачили різні види технік, інвентар для роботи та різноманітні композиції з овочів і фруктів. Вони скористалися нагодою не тільки спостерігати за процесом, а й могли самостійно спробувати свої сили в ролі карвінгіста.

Фахівці коледжу разом зі студентами взяли участь у святкуванні 15-річчя народного футбольного клубу "Ураган". За цей час Івано-франківська команда пройшла непростий шлях від любительського колективу до професійної команди, котра здобула повний комплект медалей чемпіонатів України, виборола Суперкубок країни, виступала в елітному раунді Кубку УЄФА. 

В честь святкування, для футболістів клубу та вболівальників у коледжі спекли святкового торта, яким і пригощали гостей свята.

А ще, за ініціативи Тисменицького центру зайнятості у коледжі побували учні 9-11 класів Липівської, Березівської, Братковецької ЗОШ.

Для учнів була організована екскурсія навчальним закладом, викладачі та майстри виробничого навчання ознайомили їх із професіями. Учні були зацікавлені, а багато з них назвали коледж – «Своїм» навчальним закладом.

    СТРІЧКА НОВИН