Важливі гості

6 грудня 2017

Випускники навчального комплексу НУХТ, зокрема Полтавського коледжу харчових технологій, є потенційним резервом абітурієнтів університету.

5 грудня здобувачі кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» цього структурного підрозділу завітали на кафедру технології м'яса і м'ясних продуктів. Їх гостинно зустріли професор Василь Пасічний та відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри Ігор Страшинський. Гостей цікавило продовження навчання в університеті за скороченою формою та здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Майбутні абітурієнти познайомилися з навчальними і науковими лабораторіями кафедри, оцінили сосиски, виготовлені на лабораторних заняттях студентами старших курсів.

Про особливості вступних випробувань, заняття громадською роботою, спортом, художньою самодіяльністю та умовами проживання у гуртожитках студмістечка університету вичерпно розповіла заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент Анастасія Пухляк.

Зацікавленість гостей дає надію, що вони вже влітку поповнять ряди наших студентів.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell