Сертифікатні програми від НУХТ

17 жовтня 2016

З жовтня 2016 року Національний університет харчових технологій започаткував навчання за унікальними сертифікатними програмами.

Розроблені висококваліфікованими фахівцями інноваційні авторські курси, сприяють розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стають додатковим плюсом при працевлаштуванні.

            Переваги опанування сертифікатної програми:

  • не потребують попередньої спецпідготовки;
  • не мають вікових обмежень;
  • розраховані і на студентів (не обов’язково профільних спеціальностей), і на практиків-виробничників, і на пересічних громадян, що прагнуть розвиватися й самовдосконалюватися;
  • навчання триває всього 10 тижнів;
  • завершення курсу засвідчується відповідним сертифікатом.

Мінімальна кількість осіб у групі – п’ять.

Заняття розпочинаються по мірі комплектування груп.

З Положенням про сертифікатні програми у Національному університеті харчових технологій можна познайомитися тут.

 

Перелік сертифікатних програм                   

  1. Впровадження систем управління якістю і безпечністю на підприємствах харчової промисловості.
  2. Експертиза та оцінка коштовностей.
  3. Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв.
  4. Технології національних алкогольних напоїв.
  5. Моделювання та реінжинірінг бізнес-процесів.
  6. Інтелектуальні комп’ютерні системи керування.
  7. Реклама та PR.
  8. Промислові мережі та інтеграційні технології.
  9. Косметологія.
  10. Технологія аюрведичних харчових продуктів.
  11. Технологія східних солодощів.
  12. Технології в ресторанному бізнесі.
  13. Сучасні технології водопідготовки.
  14. Інтелектуальний аналіз даних в клієнт-серверних базах даних.
  15. Технології успішного працевлаштування.
  16. Екологічний менеджмент та аудит у харчовому виробництві.

Обирайте свою програму! Зростайте професійно і особистісно!

    СТРІЧКА НОВИН