У рамках практики

6 жовтня 2017

​У рамках навчальної практики студенти ІІ та ІІІ курсу спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» Сумського коледжу харчової промисловості нашого університету побували на ПАТ «Линовицький цукровий  комбінат «Красний» (Чернігівська область).

Студенти познайомилися з роботою цукрового заводу, особливостями технологічного процесу виробництва цукру, сучасним обладнанням, відвідали сировинну та заводську лабораторії.

Відрадно, що на підприємстві працюють випускники коледжу, які займають керівні посади і своєю роботою примножують здобутки підприємства. Серед випускників-виробничників – головний технолог заводу Надія Наточій, начальник зміни Володимир Гриценко, змінні технологи Надія Дериземля, Юлія Трохименко та Андрій Крамінський. Студенти цікавилися їх професійною діяльністю, відгуками про коледж.

Такі зустрічі на виробництві – ще одне свідчення того, що навчальний заклад спроможний готувати фахівців високого рівня, забезпечувати їх якісну теоретичну та практичну підготовку.

    СТРІЧКА НОВИН