У полі зору науковців

13 вересня 2017

​У Міжнародному виставковому центрі триває Всеукраїнський тиждень харчових технологій, програмою якого передбачені цікаві різнопланові заходи, у тому числі й наукові конференції, дві з яких організували та провели фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету.

Традиційно значну зацікавленість учасників і гостей форуму, науковців, виробничників і студентів викликала Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яку наші вчені провели спільно з асоціацією «Укркондитерпром» та виставковою фірмою «АККО ІНТЕРНЕШНЛ» 13 вересня.

Присутніх привітав завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса.

Про зміни в оформленні нормативної документації в кондитерській галузі йшлося у виступі голови ТК по стандартизації, радника президента асоціації «Укркондпром» Юрія Кожанова. Фактори успішних продажів українських товарів у міжнародних торговельних мережах навів віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Денис Красніков. Цукрам, цукрозамінникам, підсолоджувачам та їх використанню при виробництві кондитерських виробів присвятила свій виступ професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонелла Дорохович.

Учасники конференції також багато говорили про сировину при створенні технологій нового асортименту кондитерських виробів, дискутували щодо перспективних напрямків збагачення кондитерських виробів мікро- та макроелементами, обговорювали базові стандарти харчової промисловості та перехід на європейську модель стандартизації, а також ділилися своїми досягненнями, розмірковували про наукове забезпечення подальшого розвитку галузі та визначали подальші перспективи.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell