Творчий підхід

18 травня 2017

14 травня 2017 року в м. Івано-Франківську (на площі Ринок)  відбувся щорічний обласний конкурс виробів декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.

На думку адміністрації м. Івано-Франківська експонати Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету були виконані в креативному та творчому  стилі з інноваційним підходом. Цікавими, з погляду відвідувачів виставки, виявились карвінгові композиції "Мистецтво карвінгу",  кондитерські вироби "Солодка фантазія" (торти, тістечка, рулети, печиво, хлібобулочні вироби тощо), виставка коктейлів "Веселі барви". Були проведені цікаві майстер-класи: "Вироби з мастики", "Вироби з пряничного тіста",  "Карвінг", "Бармен-шоу".

 Відвідувачі виставки мали можливість скуштувати кондитерські та кулінарні вироби, а також взяти участь у дегустації коктейлів.

    СТРІЧКА НОВИН