Теорія і практика – відмінний результат

5 жовтня 2017

У конференц-залі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету відбулася щорічна науково-теоретична конференція за підсумками навчально-технологічної практики студентів 4-х курсів спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство».

Під час виступів студенти поділилися враженнями від проходження практики на базових підприємствах галузі: ПрАТ КЗБН «Росинка», ТзОВ «Перша приватна броварня «Для людей – як для себе», ПрАТ «Хмельпиво», ПрАТ «Львівський лікеро-горілчаний завод», ПрАТ «Компанія Ензим», ПАТ «Карлсберг Україна» та Одеський завод шампанських вин; розповіли про набуття навичок робітничих професій у різних відділеннях підприємств і продемонстрували підготовлені презентації.

Цікавою була розповідь студентки Вікторії Точек про Одеський завод шампанських вин. Дане підприємство вперше стало базою практики студентів коледжу.

У заході брали участь випускники коледжу 2017 року – сьогоднішні фахівці бродильної галузі: Валерія Кишко та Леся Шалабська – оператори варильного відділення ПрАТ «Хмельпиво», Людмила Титан – працівник Тернопільскої пивоварні «Опілля», які звернули увагу сьогоднішніх студентів на необхідність поєднання теоретичних знань із практичними навичками.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell