Теорія і практика – відмінний результат

5 жовтня 2017

У конференц-залі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету відбулася щорічна науково-теоретична конференція за підсумками навчально-технологічної практики студентів 4-х курсів спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство».

Під час виступів студенти поділилися враженнями від проходження практики на базових підприємствах галузі: ПрАТ КЗБН «Росинка», ТзОВ «Перша приватна броварня «Для людей – як для себе», ПрАТ «Хмельпиво», ПрАТ «Львівський лікеро-горілчаний завод», ПрАТ «Компанія Ензим», ПАТ «Карлсберг Україна» та Одеський завод шампанських вин; розповіли про набуття навичок робітничих професій у різних відділеннях підприємств і продемонстрували підготовлені презентації.

Цікавою була розповідь студентки Вікторії Точек про Одеський завод шампанських вин. Дане підприємство вперше стало базою практики студентів коледжу.

У заході брали участь випускники коледжу 2017 року – сьогоднішні фахівці бродильної галузі: Валерія Кишко та Леся Шалабська – оператори варильного відділення ПрАТ «Хмельпиво», Людмила Титан – працівник Тернопільскої пивоварні «Опілля», які звернули увагу сьогоднішніх студентів на необхідність поєднання теоретичних знань із практичними навичками.

    СТРІЧКА НОВИН