Солодощі власноруч

13 листопада 2017

На кафедрі готельно-ресторанної справи в межах сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся технологічний мастер-клас «Кондитерське виробництво та кенді-бар – як тренд готельно-ресторанного бізнесу», який провів випускних «Французької кулінарної школи DGF» й студент кафедри готельно-ресторанної справи Нікіта Чорнобублик.

Впродовж майстер-класу він продемонстрував технології приготування італійського десерту «Венето». Майстер-клас мав інтерактивний характер, тому кожний із присутніх мав змогу долучитися до процесу виготовлення десертів. Також фахівець розповів про всі тонкощі роботи з солодкими стравами та специфіку роботи з певними інгредієнтами.

Після закінчення майстер-класу всі насолодились приготованим десертом і запозичили рецепт для створення шедевру вдома.

    СТРІЧКА НОВИН