«Смачне» зацікавлення

6 жовтня 2017

 Для забезпечення проведення якісної вступної кампанії 2018 року викладачі Сумського  коледжу харчової промисловості НУХТ проводять профорієнтаційну роботу, беруть участь у різноманітних інформаційно-просвітницьких заходах.

Зокрема, викладачі циклової комісії «Виробництво харчової продукції» та студенти групи 4-ХП-05 провели майстер-клас із приготування пиріжків для учнів 9-А класу Сумської загальноосвітньої школи №20.

Голова циклової комісії Ірина Лоза та студентки Анна Мірошниченко й Анна Ковтуненко розповіли майбутнім вступникам про навчальний заклад, ознайомили зі спеціальностями та професіями, які можна здобути у коледжі, а також роздали інформаційні буклети.

Одягнувши фартухи, учні та студенти під керівництвом досвідченого викладача Ольги Бондаренко взялись за приготування пиріжків. У ході процесу учні вивчали рецепти тіста, навчалися формувати різні форми з нього, робити начинки та випікати пиріжки.

 Сорок хвилин – і пиріжки готові. Організатори, як і учні, задоволені. Смаколиків вистачило на всіх.

    СТРІЧКА НОВИН