Секрети фірмової майстерності

9 березня 2016

9 березня на студентів, викладачів і співробітників університету чекала цікава й пізнавальна зустріч із командою телеканалу СТБ, що готує та випускає в ефір кулінарне шоу «МайстерШеф» та учасниками попередніх сезонів.

У лабораторії теоретичних основ продукції ресторанного господарства кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся майстер-клас від учасниць 5-го сезону шоу Марини Яковенко і Наталії Левензон.

Презентували проект кастинг-менеджер каналу СТБ Артем Душка-Іванов і помічник режисера знімальної площадки Анна Павленко. Вони розповіли про умови участі у шоу, як пройти кастинг, разом із учасницями пригадали багато цікавих і курйозних моментів із зйомок 5 сезону та запросили всіх бажаючих на останні кастинги 6-го сезону.

А тим часом розгорталося головне дійство – гості готували десерт «Павлова» та основне блюдо – турнедо «Россіні» з гарніром-пюре із зеленого горошку і картоплі й соусом «бріош». Для турнедо «Росінні» приготували пате із курячої печінки з ягодами, а для медальйонів взяли телячу вирізку. Всі свої дії майстрині детально коментували, вказуючи рецептуру страв й ділячись «фірмовими» секретами.

Студенти різних курсів охоче допомагали зірковим гостям – від підготовчих робіт (почистити й порізати овочі) до сервірування й прикрашання готового блюда. А наприкінці зустрічі на всіх чекала дегустація приготованих страв.

Зауважимо, що за традицією, що склалася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, майстер-клас транслювався у прямому ефірі на сусідні аудиторії, оскільки лабораторія не могла вмістити всіх охочих, та в мережі Інтернет. 

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН