Родзинки фахівця

17 березня 2017

Продовжується співпраця Львівського державного коледжу харчової та переробної  промисловості НУХТ зі старшим  експертом  SES із Німеччини Фрідріхом  Обойковичем.

Цього разу для студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» він  розкрив секрети приготування холодних закусок і салатів: салату з макаронами, рулетиків із селерою, яблуком і твердим сиром, маринованої цвітної капусти;  перших страв: бульйону із галушками, супу цибулевого, супу-крему з цвітної капусти, супу-крему з моркви; других страв: спагеті «Карбонара», «Ніаполі», «Пянцо», «Аль оліо», локшини «Гратен», лазаньї, шніцеля по-швейцарськи, овочей «Рататуй», шампіньйонів фрі з соусом «Тартар».

    СТРІЧКА НОВИН