Рівняння на кращих

4 квітня 2018

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології», організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки ректорату і працівників цеху № 7 ПАТ «Київхліб» і ТОВ «Сузір’я солодощів».

За сумою балів першого та другого етапів конкурсу переможцями стали:

у галузі хлібопекарського виробництва

1 місце – Леся Джумак

2 місце – Наталія Ромащук, Діана Кравчук

3 місце – Крістіна Галяк, Яна Яцюк

 у галузі кондитерського виробництва

1 місце – Аліна Моренець, Карина Вікулова, Владислав Солошенко

2 місце – Світлана Войчук

3 місце – Олена Биконь, Анастасія Щур

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса і доценти кафедри Лариса Михонік та Юлія Камбулова привітали переможців і вручили їм грамоти й цінні подарунки.

    СТРІЧКА НОВИН