Рецепти від шефа

27 жовтня 2015

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся  майстер-клас від шеф-кухаря готелю «Хілтон-Київ» Богдана Михайлова.

Досвідчений майстер кулінарної справи поділився зі студентами напрямів підготовки «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» секретами приготування фірмової страви – «Хілтон Клаб Сандвіча»  і  вишуканої качиної грудки під вишневим соусом.

Майбутні фахівці активно взяли участь у приготуванні та дегустації й отримали запрошення від Богдана Михайлова пройти практику під його керівництвом. 

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell