Професіонали – ресторанному бізнесу!

19 червня 2017

​На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу востаннє відбулися захисти дипломних проектів студентами освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології харчування».

За результатами роботи студентів із науковими керівниками до захисту були представлені 19 проектів закладів ресторанного господарства, які оцінювала Екзаменаційна комісія у складі доцентів кафедри Андрія Чагайди, Юлії Фурманової і старшого викладача Олени Матиящук. Очолила роботу комісії доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Валентина Кочерга, а секретарем був асистент кафедри Юрій Ковтун.

Студенти гідно представляли розроблені ними проекти різних типів закладів ресторанного господарства, таких як: винний ресторан, молодіжне кафе, кафе-варенична, чайний салон, устричний бар, коктейль-бар, гриль-бар, пивний бар, десерт-бар, салат-бар, смузі-бар, вітамінний бар, фреш-бар, молочний бар, фруктовий бар, млинцева, їдальня тощо.

Майбутні технологи харчування і ресторатори отримали позитивну оцінку від Екзаменаційної комісії, члени якої відзначили, що кожний дипломний проект вирізняється сьогоденною актуальністю, високим професійним рівнем виконання, цікавими бізнес-задумками та креативними рішеннями.

Щиро вітаємо спеціалістів і чекаємо на урочисту церемонію вручення дипломів, яка відбудеться в актовому залі університету 20 червня о 13.00.

    СТРІЧКА НОВИН