Практична цінність – беззаперечна

8 листопада 2017

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Формування показників якості вершкових кремів пониженої жирності з різновидами цукрів» аспіранта Юлії Звягінцевої-Семенець. Науковий керівник – доцент кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова.

Для досягнення поставлених цілей аспірантом здійснена оптимізація рецептурного складу вершкових кремів із визначенням оптимального часу збивання, температури вершків і концентрації структуроутворювачів – альгінат натрію та j-каррагінану.

Також, Юлія Звягінцева-Семенець представила результати досліджень мікроструктури зразків вершкових кремів, їх структурно-механічні, мікробіологічні показники якості та дані дифрактограм, що в цілому дали можливість аспіранту зробити висновок про високу якість розроблених вершкових кремів пониженої жирності

Актуальність теми, її практична цінність та шляхи вирішення поставлених завдань викликали дискусію викладачів кафедри, в результаті якої висловлені побажання та рекомендації щодо подальшої роботи здобувача.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell