Попереду – вибір

11 жовтня 2017

Із метою здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді щодо професійно-вмотивованого вибору місця майбутнього навчання викладачі та студентки Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів провели майстер-клас по розробленню здобного тіста для учнів 9-х класів Піщанської ЗОШ І-ІІ ступенів та В-Піщанської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Голова циклової комісії Людмила Тарабан, майстер виробничого навчання Світлана Павленко та студентки Дар’я Гавриленко і Софія Черток надали майбутнім вступникам інформацію про навчальний заклад, матеріально-технічну та навчальну базу, роботу підготовчих курсів, спеціальності, за якими здійснюється підготовка спеціалістів, роздали інформаційні буклети та навчили учнів формувати грибочки, бантики, квіточки, плюшки, гребінці, лебеді та багато інших видів любительських виробів.

А наприкінці зустрічі пригостили учнів і вчителів заздалегідь випеченими здобними виробами.

    СТРІЧКА НОВИН