Пізнання нового

10 травня 2017

Викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету Тетяна Нічкало та Тетяна Голдун разом зі студентами, що навчаються за спеціальністю «Виробництво харчової продукції» відвідали майстер-класи Lviv Agroport  WestChefGroup Workshop відомих кухарів – Євгенія  Сушка, Darwin Cedeno,  Patrichi Florini, які готували страви, використовуючи сучасні технології.

 Євгеній Сушко представив сучасні технології на кухні, потенціал українських продуктів; Darwin Cedeno – авторські страви з морепродуктів «Савіче з креветками», «Лосось з карамелізованим болгарським перцем, беконною пудрою, чіпсом із селери та буряка»; Patrichi Florini – «Back to Basic, субпродукти».

    СТРІЧКА НОВИН