Перший етап

5 липня 2017

​На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулось розширене засідання, присвячене попередньому розгляду дисертаційної роботи «Технологія екструдування зернових компонентів корму» асистента кафедри Тетяни Тракало. Науковий керівник – завідувач кафедри, професор Олег Шаповаленко.

Участь у науковому семінарі взяли завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса, професор цієї ж кафедри, член-кореспондент Національної академії аграрних наук України Віра Дробот, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Терлецька; професор кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Буляндра; доцент кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу Юлія Фурманова.

Здобувач ґрунтовно доповіла щодо основних результатів своїх досліджень. Після чого, всі присутні мали можливість задати доповідачеві питання, на які були дані чіткі, впевнені, аргументовані відповіді.

Із відгуками-рецензіями виступили науковці кафедри технології зберігання і переробки зерна – професор Ігор Гапонюк, доценти Олег Євтушенко та Тетяна Янюк, які надали рекомендації щодо покращення змісту дисертаційної роботи.

У підсумку, одностайним рішенням дисертація здобувача Тетяни Тракало була оцінена позитивно й рекомендована до захисту у спеціалізованій вченій раді з урахуванням усіх зауважень і зміною назви роботи.

Колектив кафедри щиро привітав колегу з проходженням першого етапу для здобуття ступеня кандидата технічних наук і побажав подальшої плідної роботи й успішного захисту дисертації.

    СТРІЧКА НОВИН