Оцінка від провідних спеціалістів

6 грудня 2017

​4 грудня 2017 року в приміщенні Київської торгово-промислової палати відбулося засідання експертної комісії конкурсу «Столичний стандарт якості», який був проведений за підтримки Київської міської державної адміністрації. 

Незалежними експертами конкурсу були призначені завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ, професор Галина Поліщук і заступник завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна, заступник начальника навчально-методичного управління НУХТ, доцент Тетяна Янюк, які виступили з доповідями за результатами узагальненої споживчої оцінки якості і спроможності виробництва молочної продукції на ТОВ «ФІРМА «ФАВОР», борошна пшеничного вищого сорту на  ПАТ «Аграрний фонд» і фруктових та овочевих чіпсів на ФОП Руденко Є.С.

Відповідно до робочих програм, розроблених відповідно до «Методики розробки програм оцінки якості продукції» і призначених для визначення узагальненої споживчої оцінки якості харчових продуктів, експерти встановили, що вся представлена для участі у конкурсі продукція  відповідає найвищому рівню.

Усі види заявленої продукції одноголосно були схвалені, а учасники конкурсу за результатами проведеної фахівцями Національного університету харчових технологій експертизи, були  оголошені переможцями.

Поздоровляємо підприємства харчової промисловості Києва з вагомою перемогою!

    СТРІЧКА НОВИН