Освіта, зі смаком якості

7 квітня 2014

5 квітня в університеті відбувся День відкритих дверей, на який завітали цьогорічні випускники шкіл та навчальних закладів I-II рівнів акредитації (коледжів і технікумів) з Києва та Київської області, а також інших регіонів нашої країни.

Традиційно, наші факультети та кафедри підготували цікаві презентаційні програми – виставки продукції, виготовленої за новими технологіями студентами та викладачами на лабораторних роботах; навчальної та наукової літератури, виданої нашими фахівцями; спілкування з педагогами та студентами старших курсів; екскурсії по кафедрах і лабораторіях із можливістю самим спробувати змішати реактиви та отримати нові речовини; поїздки на провідні підприємства для знайомства з виробництвом і, звичайно, вичерпні відповіді на всі запитання щодо умов вступу, навчання, наукової роботи, програм обміну, організації дозвілля тощо.

Представив наш університет, керівництво факультетів та фахівців приймальної комісії перший проректор Володимир Яровий. Він розповів гостям про історію нашого навчального закладу, якому у цьому році виповнюється 130 років, про корективи щодо умов вступу, внесені відповідно до загальнополітичної ситуації у країні, надав роз’яснення щодо умов, на яких студенти інших вишів можуть перевестися до нашого (таке бажання висловив відвідувач, що навчається у Київському університеті імені Б.Грінченка), а також відповів на численні запитання.

Відвідали у цей день університет і цьогорічні випускники наших відокремлених структурних підрозділів – технікумів і коледжів, які входять до структури навчально-наукового комплексу і розташовані у всіх регіонах України.

Студенти Смілянського технікуму харчових технологій завітали на факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв. Вони побували на кафедрі хлібопекарських і кондитерських виробництв та на кафедрі зберігання та переробки зерна. Спеціально для студентів зі Сміли була організована поїздка на ДП ПАТ «Київхліб» «Дослідний хлібзавод», де студенти побачили багато цікавих і нових для себе моментів виробництва.

Студенти Волинського технікуму побували на кафедрі технології консервування. 
Крім того, гостями кафедри були цьогорічні випускники Верхівнянської філії Житомирського агротехнічного коледжу Ружинського району. Після візиту до цього навчального закладу фахівців кафедри, майбутні студенти разом зі своїми батьками завітали до університету, аби своїми очима побачити все: і навчальні аудиторії, і науково-дослідні лабораторії кафедри, і прекрасну актову залу. Вони поспілкувалися із завідувачем кафедри Олександром Бессарабом та викладацьким складом кафедри й  твердо вирішили зупинити свій вибір на професії технолога.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН