Навчаючись – навчаємо

12 лютого 2018

​В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся майстер-клас, який провели студент групи КТ-15 Олег Пригродський і випускник коледжу Ростислав Мельник для студентів груп кулінарного напряму.

Вони демонстрували свої вміння, навички та здібності, отримані в процесі навчання в коледжі та під час роботи в закладах ресторанного господарства міста. Зокрема, поділилися рецептурою та технологією приготування страв «Тар-тар з телятини», «Тар-тар з оселедця» та «Вирізка з молодого ягня із фаєр-овочами».

Всі запрошені студенти були в захваті від техніки роботи, творчості та креативності своїх однокурсників та однолітків.

    СТРІЧКА НОВИН