Наукові публікації

7 вересня 2017

У видавництві «Сталь» вийшла у світ монографія «Теория и практика разделения суспензий в свеклосахарном производстве. Книга 1. Образование суспензий и их свойства» авторів М.М. Пушанка, В.А. Лагоди, В.Н. Шурбованого, Н.М. Пушанко, Л.М. Хомічака, А.К. Запольського.

Монографія корисна для наукових та інженерно-технічних працівників цукрової промисловості, викладачів, студентів та аспірантів, що спеціалізуються в галузі технології та обладнання бурякоцукрового виробництва.

На фото: книгу презентує заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ М.М. Пушанко.

    СТРІЧКА НОВИН