М’ясники йдуть в ногу з часом

17 травня 2018

​Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко організував виїзне заняття магістрантам кафедри в найкращому делікатес-маркеті України Le Silpo.

Керуюча компанії Галина Дрейт особисто провела розширену екскурсію для наших студентів по всіх відділах і виробництвах маркету та ознайомила їх із ноу-хау, які впроваджені в останні роки і які не зустрінеш на жодному виробництві в Україні.

Особливу увагу та зацікавленість студентів викликала камера німецького виробництва, яка була вперше встановлена в Україні для сухого дозрівання м'яса при виготовлені стейків різних рецептур, як традиційних, так і особливих модифікованих до вимог країн із різних куточків світу. Студенти дізналися про вимоги до якості фермерських продуктів та особливості зберігання і реалізації продуктів напрямку «ЕКО».

Ну, і, звісно ж, був детально розглянутий асортимент маркету. Цікавим стало те, що асортимент орієнтований на покупців із високим доходом та на 70% складається з продуктів преміум-групи від найкращих виробників із понад 100 країн світу! Крім того, цей маркет характеризується стильним дизайном та обладнанням преміум-класу.

Родзинкою екскурсії стала дегустація продукції – «генеральського» сала, домашніх ковбас і різних смаколиків, які не залишили байдужими жодного студента.

Студентам було запропоноване працевлаштування в компанії після закінчення навчання.

Отримана інформація та наочний приклад роботи такого рівня компанії, дадуть стимул нашим студентам більше уваги приділяти вивченню сучасних новітніх технологій і бути спокійними за своє майбутнє, адже компанії такого рівня чекають на них.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell