Міжнародний досвід

11 жовтня 2017

​10 жовтня у цикловій комісії готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості нашого університету розпочав роботу експерт з Міжнародної організації SES (Служба німецької економіки та міжнародної співпраці, м. Бонн, Німеччина) Wolfert Karl Josef.

Завданням проекту є вдосконалення практичних навичок, знань і компетенцій майбутніх фахівців із готельно-ресторанної справи з метою підвищення якості обслуговування споживачів готельних послуг; підвищення рівня педагогічної майстерності викладачів готельного обслуговування; запозичення передового міжнародного досвіду в сфері готельно-ресторанного сервісу.

Робоча група студентів 2 та 3 курсів під керівництвом пана Wolferta Karla Josefa брала участь у майстер-класі «Сервісне обслуговування в ресторані». Учасники мали змогу познайомитися, вивчити та продемонструвати правила сервірування, подачі страв. У процесі тренінгу студенти обговорювали проблемні ситуації, робочі моменти, шляхи усунення недоліків. Співпраця здійснюється за участі циклової комісії іноземних мов.

    СТРІЧКА НОВИН