Міжнародний досвід

11 жовтня 2017

​10 жовтня у цикловій комісії готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості нашого університету розпочав роботу експерт з Міжнародної організації SES (Служба німецької економіки та міжнародної співпраці, м. Бонн, Німеччина) Wolfert Karl Josef.

Завданням проекту є вдосконалення практичних навичок, знань і компетенцій майбутніх фахівців із готельно-ресторанної справи з метою підвищення якості обслуговування споживачів готельних послуг; підвищення рівня педагогічної майстерності викладачів готельного обслуговування; запозичення передового міжнародного досвіду в сфері готельно-ресторанного сервісу.

Робоча група студентів 2 та 3 курсів під керівництвом пана Wolferta Karla Josefa брала участь у майстер-класі «Сервісне обслуговування в ресторані». Учасники мали змогу познайомитися, вивчити та продемонструвати правила сервірування, подачі страв. У процесі тренінгу студенти обговорювали проблемні ситуації, робочі моменти, шляхи усунення недоліків. Співпраця здійснюється за участі циклової комісії іноземних мов.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell