Міні-технології на практиці

20 березня 2017

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулося відкрите лабораторне заняття асистента Юрія Ковтуна з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» для студентів ІV курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа». Тема заняття, яке відвідали викладачі кафедри і представник Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко, –  «Визначення масової частки вологи жирів».

Під час лабораторного заняття студенти разом із викладачем розглянули визначення масової частки вологи жирових продуктів, акцентувавши увагу на суті використовуваних методів, послідовності виконання методик, техніці безпеки поводження з лабораторним посудом і хімічними реактивами. Об’єктами дослідження майбутніх фахівців із готельної та ресторанної справи були вершкове масло, спред, маргарин і оліє-жирова суміш. За результатами експериментальних досліджень студенти встановили відповідність досліджуваних зразків вимогам нормативної документації.

Викладачі позитивно оцінили відкрите лабораторне заняття асистента Юрія Ковтуна, а студенти ІV курсу змогли доповнити свої теоретичні знання практичними навичками.

    СТРІЧКА НОВИН