Класика – завжди в тренді

21 квітня 2017

Під час заняття «Світові технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» студентами ОС «Магістр» були вивчені технології виготовлення класичного австрійського торту «Захер» і німецьких хлібних виробів «Брецель».

Для торта «Захер» студенти готували  шоколадний масляний бісквіт за технологією подібною до технології бісквіту буше. Охолоджений бісквіт розрізали на дві частини, які прошаровували абрикосовим джемом. Верх і боки торта також змащували джемом та глазурували.

Опановуючи технологію брецелів, студенти змагалися у формуванні тістових заготовок і демонстрували спритність під час технологічної операції їх обварювання у содовому розчині.

Під час органолептичного оцінювання готових виробів була відзначена вишуканість смаку торту «Захер» та оригінальність брецелів.

    СТРІЧКА НОВИН