Хто кращий

18 травня 2017

16-18 травня 2017 року відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» для освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст», організований кафедрою технології харчування та ресторанного бізнесу нашого університету спільно з Івано-Франківським коледжем ресторанного сервісу і туризму НУХТ. В олімпіаді взяли участь 18 студентів із 12 областей України.

Олімпіада відбувалася у два етапи: виконання тестових завдань і складання творчого завдання. Тести включали 80 питань із наступних дисциплін: "Технологія виробництва кулінарної продукції", "Організація виробництва в ЗРГ", "Устаткування ЗРГ", "Товарознавство харчових продуктів", "Органічна хімія", "Санітарія і гігієна". Творче завдання полягало у створенні своєї креативної страви з заданих продуктів.

За результатами олімпіади перемогу здобули студенти Івано-Франківським коледжем ресторанного сервісу і туризму НУХТ:

-         Оксана Лаврів (група КТ-14) – І місце

-         Анастасія Богаченко – (група КТ-14)- Гран-прі

Колектив Івано-Франківського колежу ресторанного сервісу і туризму НУХТ вітає студенток із перемогою! 

    СТРІЧКА НОВИН