Хто кращий?

2 березня 2017

​У Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості НУХТ відбувся конкурс професійної майстерності серед студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції».

Метою конкурсу є закріплення набутих знань і навичок зі спецдисциплін, розвиток творчого мислення, підвищення фахової майстерності.

Під час практичного завдання конкурсанти виконували певні технологічні операції: змагалися у швидкості і правильності нарізання овочів, заправці птиці, приготуванні страв із птиці і холодної закуски.

Членами журі були: завідувач денного відділення Дмитро Сколоздра, голова циклової комісії «Виробництво харчової продукції» Тетяна Нічкало та викладачі Олена Балко, Тетяна Голдун, Марія Яцула.

Переможці отримали грамоти і подарунки.

    СТРІЧКА НОВИН