Інноваційні програми підготовки фахівців

3 квітня 2017

31  березня 2017  року  в рамках ділової  програми 23-ї Міжнародної туристичної виставки UITT «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм» відбувся круглий стіл «Сучасна система туристичної освіти в Україні», на якому з презентацію бакалаврських і магістерських програм нашого університету у сфері обслуговування виступили  завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., доцент Дарія Басюк і голова студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олена Цишек.

Дарія Басюк детально представила інноваційні програми підготовки фахівців, зокрема, «Винний та гастрономічний туризм», «Технології у ресторанному господарстві», «Технології аюрведичних продуктів» та повідомила про сертифікатні програми у НУХТ.  Вона наголосила, що основою ефективної підготовки фахівців у сучасних умовах є інноваційні підходи до навчальної та виховної діяльності. Олена Цишек  розповіла про численні студентські ініціативи та проекти, які реалізуються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, зокрема, фахові майстер-класи, активні практики, День туризму, кулінарний конкурс, День Європи тощо. 

    СТРІЧКА НОВИН