Інноваційні підходи

30 березня 2017

У рамках вивчення дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій» студенти 2 курсу спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ознайомилися із можливістю застосування сушених продуктів рослинного походження в технологіях виготовлення хлібобулочних виробів у сучасній науковій лабораторії «Leipurin».

Лабораторну роботу провів професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк за безпосередньої активної допомоги співробітників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, аспіранта Анастасії Шевченко та старшого лаборанта Ольги Лівицької. Студенти провели повний цикл приготування хлібобулочних виробів, виготовили зразки із внесенням сухих харчових порошків та провели їх дегустаційну оцінку.

Студенти дуже активно брали участь у процесі виготовлення виробів і задавали багато запитань щодо їх виробництва в умовах підприємств.

    СТРІЧКА НОВИН