Інновації пивоваріння

12 липня 2018

​Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Людмила Поліщук взяла участь у міжнародній конференції, присвяченій технічним наукам та інноваціям у харчовій промисловості, що відбулася у м. Брно (Чехія). При розробленні інноваційних проектів у галузі пивоваріння студентка велику увагу приділила питанням збереження цінних компонентів сировини, про що і повідомила у своїй доповіді на конференції.

Отриманий сертифікат – ще один внесок у скарбничку наукових проектів студентів кафедри.

Нагадаємо, що місто Брно – промисловий центр країни, який є другим місцем проведення міжнародних виставок у Чехії. Тут знаходяться найбільші підприємства з важкого машинобудування, виробництва верстатів, турбін, сільськогосподарської техніки, контрольного обладнання та ін.

    СТРІЧКА НОВИН