Інновації молодих науковців

1 березня 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре», на якому була представлена доповідь здобувача кафедри Ольги Пушки (науковий керівник - доцент Андрій Гавриш).

На науковому заході були присутні представники кафедр готельно-ресторанної справи, технології ресторанної і аюрведичної продукції, технології оздоровчих продуктів, технології хлібопекарських та кондитерських виробництв.

Робота, присвячена удосконаленню технології структуроутворюючого напівфабрикату для супів-пюре за рахунок використання модифікованих крохмалів і поверхнево-активних речовин, викликала жваву дискусію серед присутніх професорів і доцентів. Проте здобувач компетентно і кваліфіковано відповідала на всі питання.

Із позитивними рецензіями виступили професори Галина Сімахіна, Вікторія Дорохович і доцент Надія Кравчук. Тож одностайним рішенням присутніх роботу Ольги Пушки рекомендували до представлення спеціалізованій вченій раді.

Бажаємо успіху та подальших звершень молодому науковцю!

    СТРІЧКА НОВИН