Фахові таємниці

5 грудня 2017

Студенти 2-го курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій на кафедрі технології молока і молочних продуктів ознайомились із особливостями виробництва морозива на молочній основі у рамках дисципліни «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Для опанування основних технологічних операцій виробництва морозива, заморожених десертів і напівпродуктів кафедра повністю технічно облаштована всім комплексом обладнання і забезпечена навчальними матеріалами.

За допомогою викладачів кафедри студенти на занятті вивчили технологічний процес виробництва, провели розрахунки рецептурних компонентів і приготували морозиво. Наприкінці заняття провели органолептичний контроль якості отриманого морозива та визначили його основні фізико-хімічні показники. 

    СТРІЧКА НОВИН