Ефективне спілкування

12 жовтня 2017

Щороку на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів гарною традицією є проведення підсумкової конференції студентів по результатах проходження технологічної практики студентів.

Ось і в цьому році, 10 жовтня відповідальний по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко організував конференцію за результатами проходження студентами 4-го курсу практики на м'ясо-переробних підприємствах України. На конференції були присутні викладачі кафедри та студенти різних курсів, адже подібного роду конференції допомагають студентам молодших курсів у майбутньому обрати підприємства, на яких вони б хотіли пройти практику.

Студенти підготували мультимедійні презентації по кожному підприємству, а їх у цьому році було чимало – 10, серед них ТОВ «Комплекс Агромарс», ТОВ «Старинська птахофабрика», Миронівський МПЗ «Легко», ТОВ «Росан-агро», СТОВ «ІДНА», ТОВ «Антонівський м'ясокомбінат», ПАТ «Кременчукм’ясо» та ін. Доповідачі поділилися враженнями від першої практики, інноваційними технологіями та новинками, з якими їм пощастило познайомитися на виробництві.

Жваве обговорення викликала тема виробництва продукції типу «Халяль», яка впроваджена на ТОВ «Комплекс Агромарс», адже продукція цієї компанії експортується до 40 країн світу.

Наприкінці, всі присутні одностайно відзначили ефективність проведення подібного роду конференцій, адже це прекрасна можливість також обговорити стан галузі та майбутні перспективи наших випускників і, звісно ж, допомогти студентам молодших курсів грамотно обрати підприємство, на якому наступного року проходити практику.

    СТРІЧКА НОВИН