Дотик до унікального

11 жовтня 2017

​Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук відвідала кафе «Milk Point», де працюють випускники нашого університету. Цей заклад ресторанного господарства, розташований у Києві на вул. Полтавській,  є унікальним як за асортиментом продукції, так і за технічним оснащенням міні-цеху з виробництва молочних продуктів.

За домовленістю з компанією «TESSA», спеціально для кафе «Milk Point»,  розроблена власна унікальна міні-лінія з виробництва молочних продуктів. Кожний відвідувач має можливість спостерігати за процесом народження молочних шедеврів у затишній і теплій атмосфері, скуштувати поживні та свіжі сніданки, з можливістю придбати щойно вироблені молочні продукти і смакувати іх вдома.

Молочне виробництво розраховане на понад 500 л молока за добу.  Особливостями цього обладнання є можливість швидкої адаптації під будь-які молочні рецептури різних країн світу. Найпопулярнішими видами молочної продукції є: крем-баварія, різноманітні йогурти, термостатний кефір, фітнес-кефір, сир кисломолочний, сир адигейський, шоколадний крем-сир із високим вмістом білку та маскарпоне фісташковий.

Для виробництва використовується тільки високоякісне, фермерське молоко, яке тестують професійні технологи «Milk Point» у власній лабораторії. Обладнання компанії «TESSA» дозволяє здійснювати оброблення молока, при м’яких режимах зі збереженням усіх поживних властивостей.

Під час ділового спілкування з представниками і керівництвом кафе, була досягнута домовленість про проведення екскурсій для бакалаврів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», для ознайомлення з облаштуванням і технологіями, впровадженими у сучасному міні-цеху з виробництва молочних продуктів.

    СТРІЧКА НОВИН