Дотик до історії

7 грудня 2017

​Студенти академічної групи МЯ-3-15ск Навчально-наукового інституту харчових технологій за ініціативи доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського відвідали Музей історії та розвитку університету.

Працівник Музею Віктор Поденко цікаво і детально розповів про заснування, етапи становлення і розвитку нашого навчального закладу – від створення Смілянських технічних класів у 1884 році, переїзду до Києва у 1930 році, роки воєнного лихоліття та повоєнної відбудови, повоєнний період, час крутого піднесення та отримання статусу університету незалежної України до сьогодення.

Більш ніж 130-літня історія альма-матір надихатиме колишніх випускників коледжів стати гідними традицій і славного минулого нашого університету.

    СТРІЧКА НОВИН