Для розвитку конкурентоздатності

3 листопада 2017

Викладачі університету – заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва Володимир Зав’ялов, завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц, завідувач кафедри технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів Тамара Носенко, завідувач кафедри екології та збалансованого природокористування Олена Семенова та заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Арпуль пройшли курси підвищення кваліфікації в Національній академії педагогічних наук України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти за категорією «Проректори (віце-президенти, заступники начальників) університетів, директори (заступники директорів), завідувачі (начальники) кафедр інститутів (декани, заступники деканів факультетів) академій, інститутів з проблеми «Психолого-управлінські засади розвитку конкурентоздатності освітніх організацій».

Під час навчання ними була опрацьована низка модулів: освітологічний і нормативно-правовий; менеджмент і лідерство; посадово-функціональний; соціально-психологічний, інформаційно-комунікаційний; інноваційно-дослідницький та професійно-особистісний.

Після публічного захисту випускових робіт викладачі отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації. 

    СТРІЧКА НОВИН