Для розвитку конкурентоздатності

3 листопада 2017

Викладачі університету – заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва Володимир Зав’ялов, завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц, завідувач кафедри технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів Тамара Носенко, завідувач кафедри екології та збалансованого природокористування Олена Семенова та заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Арпуль пройшли курси підвищення кваліфікації в Національній академії педагогічних наук України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти за категорією «Проректори (віце-президенти, заступники начальників) університетів, директори (заступники директорів), завідувачі (начальники) кафедр інститутів (декани, заступники деканів факультетів) академій, інститутів з проблеми «Психолого-управлінські засади розвитку конкурентоздатності освітніх організацій».

Під час навчання ними була опрацьована низка модулів: освітологічний і нормативно-правовий; менеджмент і лідерство; посадово-функціональний; соціально-психологічний, інформаційно-комунікаційний; інноваційно-дослідницький та професійно-особистісний.

Після публічного захисту випускових робіт викладачі отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації. 

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell