Актуальне видання

12 квітня 2017

11 квітня 2017 року у коледжі відбулася презентація навчального посібника «Органолептичний метод визначення якості готових страв» викладача-методиста кулінарних дисциплін Тамари Горпинко. Посібник рекомендований Міністерством освіти і науки України для студентів, які вивчають предмет «Технологія приготування їжі».

 Головна мета посібника – поглибити і розширити знання студентів із методики органолептичного оцінювання страв, надати їм практичну допомогу при проведенні бракеражу готових страв і кулінарних виробів, звернути увагу на найбільш поширені недоліки готової продукції, виявити їх причини і вказати способи усунення.

На завершення презентації директор коледжу Віра Кузнецова подякувала автору за такий актуальний навчальний посібник і побажала нових наукових досягнень та успіхів у науковій роботі педагогічним працівникам коледжу.

    СТРІЧКА НОВИН