Н У Х Т

Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

13 червня 2018

Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Літнього сонячного дня Смілянський коледж харчових технологій НУХТ традиційно гостинно зустрічав своїх випускників. На урочисте свято до рідного навчального закладу завітали сотні випускників, знайшовши час та можливість зустрітися з однокурсниками, ветеранами коледжу та сучасною плеядою викладачів.

Радісна, піднесена, хвилююча атмосфера вирувала біля входу в коледж. Випускники, які 5, 10, 15, ….. 55 і більше років тому закінчили навчальний заклад, відвідали оновлені зали музею історії коледжу та музею засновника графа О.О.Бобринського, аудиторії та навчальні лабораторії, зробили колективні фото на згадку.

Особливо приємно було зустрічати найстарших випускників-технологів 1961 року випуску та випускників 1968-1978 років.

Зустрічали своїх випускників та згадували незабутні роки навчання і дозвілля класні керівники: Тетяна Чужинова, Григорій Бондаренко, Світлана Тищенко, Жанна Чорна, Алла Волощук, Олена Демченко, Віктор Береговенко, Валентин Решетняк.

Завітали до коледжу і ветерани педагогічної праці Валентина Борщ, Ілля Погорілий,  Наталія Молодцова, яких із особливим теплом вітали їх вихованці.

Випускників привітав директор коледжу Олександр Хоменко; традиційну «перекличку» провела його заступник з навчально-виховної роботи Олена Кикоть; Жанна Чорна від імені викладачів коледжу подякувала випускникам, які завітали на зустріч, за відданість рідній Alma mater.

Щира вдячність та доземний уклін за знання та виховання, цікаву та насичену юність пролунали з вуст випускників 1978 року Миколи Кабашнюка, Лідії Зайцевої, Віри Саранчі; випускниці 1983 року Ольги Шохи та випускника 1993 року Сергія Мамаєнка. Особливо приємним було привітання випускниці групи технологів 1968 року Анастасії Олєйнік (Токар), доктора сільськогосподарських наук, професора, автора та співавтора більше 100 наукових праць, яка подарувала бібліотеці коледжу підручник з технології харчового виробництва. Гості з теплотою згадували студентські роки, своїх викладачів, ділилися своїми звершеннями та досягненнями на виробництві та в родинному житті.

Під бурхливі оплески присутніх привітала обдарована студентська молодь коледжу: юнацька група Народного аматорського колективу «Сріблянка» та солісти вокальної студії «Шанс». Особливо вразили та зачарували талановитим співом брати Іван, Родіон та Дмитро Теліженки.

Ніщо не в силах зупинити час. Та сьогодні відбувалося диво: випускники не тільки зупинили час, але й повернули його назад, у ті найщасливіші роки, коли юність набирала сили, набувала знань і досвіду, будуючи плани на майбутнє...

Опублікований: 13-06-2018
Читайте також:
Цікава й насичена програма для гостей НУХТ у День відкритих дверей університету

Вдалий вибір майбутнього фаху – головне завдання, що нині стоїть перед старшокласниками. На не менш важливе питання – де продовжити здобуття вищої освіти – шукають відповідь старшокурсники коледжів і технікумів. У великому розмаїтті пропозицій не важко розгубитися, а щорічні новації, що впроваджуються Міністерством освіти і науки у проведення вступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава й насичена програма для гостей НУХТ у День відкритих дверей університету 05 жовтня 2019

Актуальні питання обговорювалися на плановому засіданні кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

14 травня відбулося чергове планове засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з допомогою платформи zoom. Під керівництвом завідувача кафедри Василя Пасічного обговорювалися і вирішувалися нагальні питання підготовки до успішного завершення навчального року. Зокрема, колектив обговорив: поточний контроль дистанційної форми навчання з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання обговорювалися на плановому засіданні кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 15 травня 2020

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Організація виробництва соусів з використанням інноваційних інгредієнтів у сучасних умовах розвитку підприємств галузі». У виконанні роботи взяли участь магістранти кафедр: технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Лариса Левіцька, технології ресторанної і аюрведи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи 23 лютого 2018

Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності досліджують викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

7-8 вересня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти долучилися до участі в роботі II Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності». Урочисто відкрили конференцію та привітали присутніх: проректор із наукової роботи та зовнішніх зв’язків Львівського державного університ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності досліджують викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 08 жовтня 2021