Н У Х Т

Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети

20 липня 2018

Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети

Вступникам, які подали заяви до вишів через електронні кабінети, потрібно обов’язково відслідковувати статус таких заяв. На цьому наголосила директор ДП «Інфоресурс» Оксана Бєлік.

«Кожна подана електронна заява має певний статус – він змінюється після її оброблення приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси в електронних кабінетах. Наразі потрібно звернути особливу увагу на статус «Потребує уточнення вступником». Він означає, що виш прийняв заяву до розгляду, але є дані, які треба уточнити. Що це саме за дані – вказує сам університет. Це можуть бути неправильно завантажені скан-копії документів, неповна контактна інформація тощо», – роз’яснила фахівець.

Вона зауважила, що зараз у системі 9 тисяч заяв, які потребують уточнення. Таким вступникам потрібно звернутися до закладу, що виявив неточності, й надати необхідну інформацію. Всі контакти приймальних комісій є в електронних кабінетах, у конкурсних пропозиціях.

Окремо керівниця «Інфоресурсу» відзначила ті статуси, на які вступникам треба буде звернути увагу після 1 серпня – коли відбудеться розподіл місць держзамовлення.

Так, статус «Рекомендовано до зарахування» з’явиться у тих вступників, які пройдуть конкурсний відбір та отримають рекомендації до зарахування. В такому разі вступнику потрібно буде до 18-ї години 6 серпня подати оригінали документів до приймальної комісії вишу.

Після цього статус заяви має змінитись на «Включено до наказу» – тобто вступника зараховано на навчання до закладу вищої освіти. Якщо цього не сталось, йому потрібно звернутися до приймальної комісії.

 

Опублікований: 20-07-2018
Читайте також:
Державний комплексний іспит завершили здавати студенти спеціальності «Готельне обслуговування»

Підсумком навчального процесу студентів Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету спеціальності «Готельне обслуговування» є Державний комплексний  іспит. Впродовж тижня, студенти груп Г4 і Г4с успішно демонстрували свої теоретичні знання і практичні навички з дисциплін «Організація та технологія обслугов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державний комплексний іспит завершили здавати студенти спеціальності «Готельне обслуговування» 13 лютого 2017

Ще до одного туристичного івенту долучилися наші здобувачі

25-27 лютого 2021 р. у рамках вивчення дисципліни «Організація виставкової діяльності» здобувачі 2 і 3 курсів спеціальності «Туризм» відвідали віртуальний Міжнародний туристичний ярмарок «Travel Turkey Izmir Digital», організований під егідою Міністерства культури і туризму та Міністерства торгівлі Турецької Республіки за співпраці з «IZFAS» і стол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще до одного туристичного івенту долучилися наші здобувачі 01 березня 2021

До популяризації природничих наук долучаються викладачі кафедри фізики

У рамках популяризації природничих наук, згідно з рішенням МОН України, викладачі кафедри фізики беруть участь у різних заходах. Зокрема, доцент Михайло Лазаренко долучився до участі в Міжнародній методичній конференції в Стокгольмі, де представив доповідь «Формування природничих компетентностей при розв’язуванні задач природничого циклу». 

ЧИТАТИ ДАЛІ

До популяризації природничих наук долучаються викладачі кафедри фізики 07 грудня 2021

Затверджений регламент, за яким працюватиме Національний репозитарій академічних текстів

Національний репозитарій академічних текстів матиме адресу nrat.gov.ua та даватиме користувачам відкритий доступ до електронних версій наукових робіт і пов’язаних із ними даних. Це, зокрема, передбачено Регламентом роботи репозитарію, що був опублікований та офіційно став чинним 31 серпня 2018 року.  «Запуск Національного репозитарію – це складний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Затверджений регламент, за яким працюватиме Національний репозитарій академічних текстів 03 вересня 2018